Bremat F-series

De volautomatische zandcement-mortelinstallaties van Bremat bieden de gebruiker een flexibele en efficiƫnte oplossing voor het produceren en verpompen van zandcement-vloermortel.

Constante hoge kwaliteit

Vanuit afzonderlijke grondstof compartimenten worden zand, cement, water en additieven naar de menger getransporteerd door middel van een horizontaal transportsysteem. Hier wordt het gemengd en met luchtdruk verpompt. De basisgrondstoffen worden hierbij nauwkeurig gewogen, zodat gegarandeerd de juiste mortelsamenstelling geleverd wordt.

Efficiƫnte productie

Door het zelfstandig verzorgen van materiaaltransport, het afnemen van basismateriaal in bulk en het volautomatisch vullen van de mixerketel kan aanzienlijk op materiaal- en loonkosten worden bespaard.

Arbeidsvriendelijk

Naast deze kostenbesparing en een gegarandeerde, kwalitatief hoogwaardige vloermortel, zorgt de installatie dus ook voor een aanmerkelijke verbetering van de arbeidsomstandigheden.

Benieuwd naar deze machine?

Wij laten jou graag de mogelijkheden van onze machines zien met een vrijblijvende demo.

Technische specificaties

DieselmotorJohn Deere 4045T F280 - 5 cilinder
Vermogen56kW (75 pk) bij 2.400 omw/min
Inhoud brandstoftank300 liter
Compressor5.600 l/min - 9 bar
Generator19 kVA, 15 kW, 1.500 onw/min
Pompcapaciteit VloermortelTot 6 m3/uur
Mixerketel220 liter, 26 omw/minuut
Totale lengte installatie12,19 meter
Inhoud zandcompartiment20 m3
Inhoud cementcomportiment6,0 m3
Inhoud watertank200 liter
Ledig gewicht11.500 kg
Maximale schoteldruk18.000 kg
Maximale aslasten27.000 kg (3 x 9 t)
Geluidsniveau106 Lwa

Benieuwd naar deze occasion?

Wij laten jou graag meer weten over deze machine.

Horizontaal productiesysteem

De grondstoffen worden automatisch met een transportband en vijzel naar de mixerketel getransporteerd en gedoseerd. De installatie blijft horizontaal tijdens de productie van zandcementvloemortel. Dit heeft verschillende praktische voordelen. Installaties uit de Bremat F-series kunnen produceren in gebouwen, onder bruggen en op krappe bouwterreinen. Ook wanneer de installaties op hellingen of oneffen grond gepositioneerd staat kan er probleemloos worden geproduceerd. Omdat de installatie niet gekiept hoeft te worden is het niet noodzakelijk de oplegger met steunpoten te stabiliseren.

Gebruiksgemak

Machines uit de Bremat F-series zijn standaard zeer compleet uitgerust met onder andere een mortelslanghaspelset, HD-reiniger, automatische verwarming van de grondstofcompartimenten en voldoende opslagruimte. De installatie wordt standaard geleverd met een automatisch vloeistofdoseersysteem, glasvezeldosering en twee keer twintig meter mortelslang met driepoot. Het computergestuurde systeem kan eenvoudig bediend worden met het geavanceerde touchscreen bedieningspaneel en met de radiografische afstandsbediening.

Vergelijkbare producten

BMS Alpha Z3 dekvloermachine
  • Deutz D2011 L03 36,5 kW motor
  • Tankinhoud 60 liter
  • Werkhoogte tot 30 etages
  • Maximale druk 8,5 bar
Vloerpomp Bremat ZCM (automaat) 2002
Vloerpomp Brinkmann FHS200/3 (2007)