Over ons

Lantink Service is een familiebedrijf en servicepunt van Bremat-Holland en Brinkmann. Daarnaast hebben we het exclusieve dealerschap met LomarHet bedrijf is in 1986 opgericht door Jan Lantink Sr. Sinds maart 2003 is Lantink Service in handen van Jan Lantink Jr. De werkzaamheden bestaan uit de verkoop en reparatie van zowel nieuwe als gebruikte vloerpompen en afwerkmachines.

Moderne werkplaats

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan. Op onze locatie in Ambt Delden beschikken we over een moderne werkplaats. We bieden alles op het gebied van onderhoud en reparatie aan uw vloerenpomp, vloeipomp of afwerkmachines.

We beschikken bovendien over een ruime voorraad onderdelen en machines. In het geval van een storing of onderhoud helpen we u zo altijd weer snel op weg.

Servicedienst

Lantink staat bekend om zijn goede service. In het geval van een storing kunnen wij dit meestal telefonisch oplossen. Zo niet, dan komen we naar u toe. Ongeacht de plek. 

We hebben twee servicebussen met daarin de meest gebruikte onderdelen en gereedschappen. Zo lossen wij elke storing op, desnoods ter plekke op de bouwplaats. Het belangrijkste is namelijk dat u door kunt met uw werk.

>> storing melden

Wij staan bekend om onze goede service:
"met minder hoeft u geen genoegen te nemen!".