Bremat F-series

De volautomatische zandcement-mortelinstallaties van Bremat bieden de gebruiker een flexibele en efficiënte oplossing voor het produceren en verpompen van zandcement-vloermortel.

Constante hoge kwaliteit

Vanuit afzonderlijke grondstof compartimenten worden zand, cement, water en additieven naar de menger getransporteerd door middel van een horizontaal transportsysteem. Hier wordt het gemengd en met luchtdruk verpompt. De basisgrondstoffen worden hierbij nauwkeurig gewogen, zodat gegarandeerd de juiste mortelsamenstelling geleverd wordt.

Efficiënte productie

Door het zelfstandig verzorgen van materiaaltransport, het afnemen van basismateriaal in bulk en het volautomatisch vullen van de mixerketel kan aanzienlijk op materiaal- en loonkosten worden bespaard.

Arbeidsvriendelijk

Naast deze kostenbesparing en een gegarandeerde, kwalitatief hoogwaardige vloermortel, zorgt de installatie dus ook voor een aanmerkelijke verbetering van de arbeidsomstandigheden.

Benieuwd naar deze machine?

Wij laten jou graag de mogelijkheden van onze machines zien met een vrijblijvende demo.

Technische specificaties

DieselmotorJohn Deere 4045T F280 - 5 cilinder
Vermogen56kW (75 pk) bij 2.400 omw/min
Inhoud brandstoftank300 liter
Compressor400 l/min - 9 bar
Generator19 kVA, 15 kW, 1.500 onw/min
Pompcapaciteit vloeimortelTot 12,5 m3/uur
Pompcapaciteit schuimmortelTot 35 m3/uur
Pompcapaciteit EPS mortelTot 15 m3/uur
Snelmenger400 liter
Voorraadmenger800 liter
Inhoud grondstofcompartiment17,0 m3 EPS of zand
Inhoud bindmiddelcompartiment13,0 m3 bindmiddel
Inhoud watertank1.500 liter
Ledig gewicht13.000 kg
Maximale schoteldruk18.000 kg
Maximale aslasten27.000 kg (3 x 9 t)
Geluidsniveau106 Lwa

Benieuwd naar deze occasion?

Wij laten jou graag meer weten over deze machine.

EPS isolatiemortel

De volautomatische productie van vloeibare EPS mortel is een effectieve manier om hoogwaardige EPS isolatievloeren van 250 kg/m tot 500 kg/m te produceren. In de voorraadmenger worden cement, water en EPS granulaat gemengd. Tevens worden de noodzakelijke additieven automatisch aan het mengsel toegevoegd. De dikvloeibare EPS isolatiemortel kan snel en eenvoudig verwerkt worden en is daardoor een effectieve en efficiënte manier voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige vullagen met isolerende eigenschappen.

Schuimmortel

Voor de productie van schuimmortel is bij de Quattro versie van de S3.17 XL een schuimgenerator geplaatst in de werktuigbak met uitschuifbare lade. Schuimmortel wordt meestal gebruikt als isolatie- of opvullaag, echter door het relatief geringe gewicht (min. 400 kg/m3) en de geringe materiaalkosten kan het voor meerdere doeleinden worden toegepast. De schuimgenerator injecteert schuim in de basismortel wanneer het door een waterpomp naar de werkplek verpompt wordt. De volautomatische productie garandeert de constante kwaliteit van de schuimmortel volgens gewenste receptuur.

Vergelijkbare producten

Vloerpomp Brinkmann FHS200/3 (2004)
Vloerpomp Bremat ZCM (automaat) 2008
BMS Alpha Z4 dekvloermachine
  • Deutz D2011 L03 36,5 kW motor
  • Tankinhoud 60 liter
  • Werkhoogte tot 30 etages
  • Maximale druk 8,5 bar